Mountainbiken in Malmédy – mei 2019

Het fietsweekend Malmédy komt er sneller aan dan je zou verwachten. Meldt je dus snel aan voor editie in 2019!

Een  onverwacht mooie en uitdagende omgeving om je skills toe te passen

Vanuit ons verblijf vlak bij Malmédy leiden we je over verrassende onontdekte routes. Wij hebben een netwerk van voornamelijk singletracks gemaakt in de moeilijkheidsgraad tussen xc en enduro in. Deze zijn met zorg en veel voorbereiding tot stand gekomen. Je verblijft in een rustiek gelegen vakantiehuis waar vandaan je elke dag een tocht maakt. Met onze eigen kok is lekker eten gegarandeerd.

Voor wie

Je hebt de basis onder knie zoals klimmen, dalen drops, bochten, balans en een redelijke tot goede conditie. Je wilt genieten van de fantastische uitzichten. Kennis maken met mooie routes die je met aandacht en plezier gaat rijden.

Programma*

Op vrijdagmiddag een eerste verkenningstocht in de buurt. Als begin met wat pittige klimstukjes met onverwachte ontdekkingen. Hierdoor wordt de toon voor dit weekend  gezet.

Voor de zaterdag hebben wij de langste tocht uitgekozen. Deze is mooi, landschappelijk boeiend en met redelijk wat klimmetjes en afdalingen. Ook is de ondergrond verre van vlak en vraagt aardig wat van je technieken. Veel aandacht is er daarom voor het enduro rijden

Zondag fiets je in de wijde omgeving van Malmédy. De tocht is minder zwaar en met een ander karakter Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om nog wat afsluitende tips te krijgen voor de rijvaardigheid  je kan deze die meteen  toepassen.

 

Inclusief

  • Gratis voorbereidingstraining. De datum wordt later bekend gemaakt.
  • Begeleide tochten vanaf vrijdag namiddag.
  • Verblijf in een rustiek vakantiehuis.
  • Ontbijt, lunchpakket en 3-gangen maaltijd.
  • Reinigings-  en onderhoudsinstructie.
  • Berging voor mountainbike en afspuitmogelijkheid.
  • Mountainbike-instructie en tochtbegeleiding.
  • Bemiddeling in carpoolen.

*Programma onder voorbehoud

De prijs is exclusief reiskosten en consumpties.

Data

24, 25 en 26 mei

Prijs

€255,

 

*Programma onder voorbehoud

 

Aanmelden

 

Verification