Clinics

Avontuurlijk , speels en leerzaam

Mountainbiken is een mooie, veelzijdige en ook een technische tak van sport die een beetje lef, balans en coördinatie van je vraagt en waar je al doende je conditie mee opbouwt. Heb je de basistechnieken aardig onder de knie? Wil je meer verdieping in je vaardigheden om tochten te rijden of zie je freeriden helemaal zitten? Doe dan mee met de clinics.

Voor elk wat wils

Hiervoor hebben we twee soorten clinics. Met de Vervolg start Clinic leer je met meer gemak en snelheid routes en tochten te rijden. Met de Berg Clinics leg je het accent op de vaardigheden en fietsbeheersing voor de meer technische tracks en het rijden in de bergen. Voor beide disciplines hebben we locaties geselecteerd waar je oefent in je technieken en vaardigheden. Je krijgt uitleg, persoonlijke tops & tips en plezier staat voorop!

Start2Bike

Beginnercursus

In drie weken leer je de basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken, met elkaar en vooral met veel plezier.

start- vervolg Clinic

MTB-middag om jouw basistechniek naar een hoger niveau te tillen

De clinic is bedoeld voor bikers die al een tijdje rijden of een beginnerscursus hebben gevolgd en willen doorleren. Na deze clinic zijn een aantal aspecten van je rijstijl verbeterd en heb je veel oefenstof meegekregen

Berg clinic

Coming soon!

Advantage Master

Coming soon!