Mountainbiken in Holten – 2022

Dit weekend vindt plaats vanuit een uniek vakantiepark gelegen aan de rand van Holten. Je verblijft in een luxe lodge inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en lekkere avondmaaltijd. Er is wi-fi , een afsluitbare stalling voor de mountainbikes en afspuitplaats.

Voor wie

Van beginner tot (licht)gevorderd. Een basisconditie en wat technische rijvaardigheid zijn erg handig om de routes met plezier te rijden. Door de tips en tops onderweg werk je aan een verbetering van je bike niveau. Indien van toepassing splitst de groep zich op zaterdag zich in verschillende niveau`s

Programma*

Vrijdag is de aankomstdag, waarop je de gelegenheid hebt om in te checken in de huisjes (Outdoors Holten, zie Google kaart). Wij nemen je `s middags mee naar een korte technische route om er alvast in te komen. Na het diner zullen we het bos verkennen tijdens een door ons uitgezette avondrit! Neem eigen sterke verlichting mee – stadsfiets lampjes zijn echt niet voldoende!

Zaterdag ben je van harte welkom aan de ontbijttafel vanaf 8.30 uur. Daarna zullen we vertrekken we voor een tocht met onderweg de nodige aandacht voor je vaardigheden en een lunch als break. In de namiddag ben je weer terug en is het lekker chillen voordat de BBQ wordt ontstoken.

Zondag na het ontbijt gaan we op pad voor een afsluitende, technische en leuke tocht. In de middag (rond 15.00 uur) zijn we terug en is er de gelegenheid om je voor vertrek om te kleden en tot slot nog even na te genieten van dit unieke weekend.

*Programma onder voorbehoud

Waar & wanneer

In voorbereiding i.v. Covid -19


Adres: Outdoors Holten – Langstraat 6, 7451 ND Holten

Prijs

€ xxx,- per persoon.

De prijs is inclusief 2 overnachtingen, linnengoed, 2x ontbijt en avondmaaltijd, drie dagen mountainbike instructie, stalling, afspuiten en informatie. Exclusief lunchen, overige consumpties en eventueel huur van een mountainbike.   Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Schrijf je in via het inschrijfformulier en verheug je op een verrassend en leuk weekend!

Aanmelden

 

Verification

Icon made by Freepik from www.flaticon.com