Weekend actief

Beleef een paar inspannende, uitdagende en geheel verzorgde dagen in een mooie omgeving.

Een weekend op pad  zonder je te druk te hoeven maken over het vinden van routes of het regelen van een verzorgd onderkomen. Beleef  een paar inspannende, uitdagende en leuke dagen in een mooie omgeving. Of je een enthousiaste beginner bent of  een ervaren klimmer, jong of oud, je dompelt onder in een paar avontuurlijke momenten!  We hebben de omgeving goed verkend en kiezen de mooiste routes om je conditie en rijtechniek te verbeteren. De ervaren instructeurs zijn deskundig en up to date EHBO- ers. In geval van pech of nood wordt gebruik gemaakt van de portofoon, gsm en GPS.

Geniet van een weekend met ‘s ochtends een vers ontbijt, ‘s avonds een heerlijke maaltijd . We helpen je de mountainbike weer tip top in orde te brengen voor de volgende dag. Nagenieten van de tocht met een goed glas drinken in een ontspannen sfeer. En alvast vooruit kijken op de invulling van de volgende dag.

Pittige beklimmingen en mooie afdalingen in de Ardennen

voorjaar 2021

Beleef het meest onverwachte Belgische mountainbikeweekend! Drie dagen biken door het mooie landschap van de Ardennen met veel leuke en spannend single tracks en een geweldige logies.

Vanuit ons verblijf leiden we je over verrassende routes. Je verblijft in een  rustiek gelegen locatie waar vandaan je elke dag een tocht maakt. Lekker eten gegarandeerd.

Mountainbiken in Overijssel / Holten

najaar 2021

Dit weekend vindt plaats vanuit een uniek vakantiepark gelegen aan de rand van Holten. Je verblijft in een luxe lodge inclusief  ontbijtbuffet en lekkere avondmaaltijd. Er is wi-fi  en een afspuitplaats.