Weekend actief

Beleef een paar inspannende, uitdagende en geheel verzorgde dagen in een mooie omgeving.

Een weekend op pad  zonder je te druk te hoeven maken over het vinden van routes of het regelen van een verzorgd onderkomen. Beleef  een paar inspannende, uitdagende en leuke dagen in een mooie omgeving. Of je een enthousiaste beginner bent of  een ervaren klimmer, jong of oud, je dompelt onder in een paar avontuurlijke momenten!  We hebben de omgeving goed verkend en kiezen de mooiste routes om je conditie en rijtechniek te verbeteren. De ervaren instructeurs zijn deskundig en up to date EHBO- ers. In geval van pech of nood wordt gebruik gemaakt van de portofoon, gsm en GPS.

Geniet van een weekend met ‘s ochtends een vers ontbijt, ‘s avonds een heerlijke maaltijd . We helpen je de mountainbike weer tip top in orde te brengen voor de volgende dag. Nagenieten van de tocht met een goed glas drinken in een ontspannen sfeer. En alvast vooruit kijken op de invulling van de volgende dag.

Pittige beklimmingen en mooie afdalingen rond Malmedy

Next weekend: mei 2019

Beleef het meest onverwachte Belgische mountainbikeweekend! Drie dagen biken door het mooie landschap rond Malmedy met  veel onverwacht leuke single tracks en een geweldige logies.

We verblijven aan de rand van de Hoge Venen vorm . Vanuit ons verblijf vlak bij Malmédy leiden we je over verrassende onontdekte routes. Je verblijft in een  rustiek gelegen vakantiehuis waar vandaan je elke dag een tocht maakt. Met onze eigen kok is lekker eten gegarandeerd.

Mountainbiken in Overijssel / Holten

27, 28, 29 September 2019

Dit weekend vindt plaats vanuit een uniek vakantiepark gelegen aan de rand van Holten. Je verblijft in een luxe lodge inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en lekkere avondmaaltijd. Er is wi-fi , een afsluitbare stalling voor de mountainbikes en een afspuitplaats.